Thursday, 7 August 2014

Ujian Saringan Kesihatan Di SALAM Specialist

Assalammualaikum w.b.t


Hari ini saya nak share tentang memperkenalkan gaya hidup sihat. Kerajaan kita pun sekarang ni juga mengutamakan kesihatan rakyatnya dengan pelbagai program kesihatan. Salah satunya melalui Baucer PERKESO kepada kakitangan kerajaan/swasta. Percuma pulak tu.

Dalam menyahut seruan kerajaan, pihak SALAM Specialist juga telah melancarkan Pakej Ujian Saringan Kesihatan (screening package) yang sangat praktikal, cepat dan berkemampuan.


Dengan serendah RM75.00*, anda akan mendapat khidmat saringan kesihatan seperti:-

- Hepatitis B
- Hati dan Buah Pinggang
- Tahap Kolesterol
- dan banyak lagi.

Anda boleh hubungi pihak SALAM Specialist untuk butiran lanjut. Cara nak hubungi adalah seperti berikut:-


Berdasarkan pengalaman saya dan suami, SALAM Specialist antara yang terbaik setakat ni jika dibandingkan dengan hospital swasta di Shah Alam ni. Servis di SALAM Specialist ni cepat dan mesra serta menyediakan kelengkapan peribadi kepada pesakit yang menghuni di SALAM Specialist. Sistem pendaftaran, kemasukan wad dan juga proses keluar wad pun cepat.

SALAM Specialist juga menyediakan khidmat kaunseling untuk pesakit luar sama seperti klinik-klinik lain.

Selain itu, sekiranya anda ingin mendapatkan kesihatan yang baik atau untuk memperbaiki lagi tahap kesihatan, bolehlah cuba Set Kesihatan Optimum dari Shaklee ni.P/S: saya bukan staff SALAM Specialist / Sedara mara / sepupu sepapat dan seumpamanya ya. Hehehe.. sekadar berkongsi.


Hubungi saya untuk lebih lanjut ya. Saya sedia membantu. :) *****************************************************************************************
Mama Dan Baby Sihat
PM sini untuk pertanyaan: www.facebook.com/messages/MamaDanBabySihat
SMS/Whatsapp: 0125970799
Shaklee Independent Distributor
COD Area: Shah Alam, Bukit Jelutong, USJ, Subang Jaya, Bangi, Temerloh, Triang, Bera

No comments:

Post a Comment